Categorii

Livrarea comenzilor

Livrarea se face prin curier rapid si anume NEMO EXPRESS, in 1-2 zile lucratoare de la inaintarea comenzii in functie de cum ni se ridica coletele si costa numai 30 lei pentru comenzile pana in 500 lei, fara taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.

 

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 500 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori (fac exceptie comenzile care se supun promotiilor in derulare). Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

 

 

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid – NEMO EXPRESS  in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra.

 

Livrarea se face intre orele 9 - 16. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii. 

Website realizat © Catalin Teodorescu © CamaraMotului.ro


Cazare Eforie Nord | Cazare Eforie